Ποια διάσημα ζευγάρια ξεκίνησαν τη χρονιά μαζί, αλλά θα την τελειώσουν χώρια[εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια διάσημα ζευγάρια ξεκίνησαν τη χρονιά μαζί, αλλά θα την τελειώσουν χώρια[εικόνες]

Ντέμι Μουρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν είσαι διάσημος, κάθε σου κίνηση αποτελεί είδηση, άρα και ο χωρισμός σου, ειδικά από κάποιον επίσης διάσημο, θα γίνει πρωτοσέλιδο. Κάποια από αυτά τα πρωτοσέλιδα τα περιμέναμε, ενώ κάποια άλλα προκάλεσαν έκπληξη.

Τζορτζ Κλούνεϊ – Ελισαμπέτα Κανάλις


Διάσημος για την απροθυμία του να ξαναπαντρευτεί ποτέ, ο Κλούνεϊ φάνηκε να βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στην Κανάλις. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες μετά τα 50στα γενέθλια του ηθοποιού, ανακοίνωσαν ότι η διάρκειας 2 ετών σχέση τους έληξε.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μαρκ Άντονι


Ένας από τους πιο απροσδόκητους χωρισμούς της χρονιάς ήταν αυτός της Τζένιφερ και του Μαρκ. Μέχρι και λίγες εβδομάδες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου τους τον Ιούλιο, το ζευγάρι φαινόταν ευτυχισμένο, αλλά τελικά τα φαινόμενα απατούν και ο 7 ετών γάμος τους έληξε, αφήνοντας τους όμως ένα σημαντικό δώρο, τα δύο τους παιδιά.

Κιμ Καρντάσιαν – Κρις Χάμφρις

Ποια διάσημα ζευγάρια ξεκίνησαν τη χρονιά μαζί, αλλά θα την τελειώσουν χώρια[εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μετά από μόλις 72 ημέρες έγγαμου βίου, η Κιμ υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου από τον μπασκετμπολίστα. Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε ότι παντρεύτηκε από αγάπη, αλλά ο πολυδιαφημισμένος γάμος της απείχε πολύ από το παραμύθι που περίμενε.

Άρνολντ Σβάρτσενέγκερ – Μαρία Σρίβερ

Ποια διάσημα ζευγάρια ξεκίνησαν τη χρονιά μαζί, αλλά θα την τελειώσουν χώρια[εικόνες] | iefimerida.gr 3

Σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χρονιάς για τους Αμερικάνους, αποκαλύφθηκε ότι ο Άρνι είχε αποκτήσει εξώγαμο παιδί με την οικονόμο της οικογένειας πριν από 10 χρόνια. Η επί 25 χρόνια σύζυγός του Μαρία δεν γνώριζε τίποτα για το παιδί και όσο αυξανόταν ο ντόρος γύρω από την υπόθεση, εκείνη ήσυχα ήσυχα υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Μπαρ Ραφαέλι

Ποια διάσημα ζευγάρια ξεκίνησαν τη χρονιά μαζί, αλλά θα την τελειώσουν χώρια[εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ο 36χρονος αστέρας του Χόλιγουντ και το 25χρονο μοντέλο από τα Ισραήλ ήταν μαζί για πέντε χρόνια, πριν χωρίσουν σε χαμηλούς τόνους το Μάιο. Ο Λίο εθεάθη μετά το χωρισμό με την ηθοποιο Μπλέικ Λάιβλι, με την οποία ήταν ζευγάρι για μερικούς μήνες, και έκτοτε είναι ελεύθερος κι ωραίος.

Ντέιβιντ Ντουκόβνι – Τία Λεόνι


Οι δύο ηθοποιοί χώρισαν τον Ιούνιο, μετά από 14 χρόνια γάμου.

Σακίρα – Ζεράρ Πικέ


Η τραγουδίστρια χώρισε το αστέρι της Μπαρτσελόνα και επί 6 μήνες αγαπημένο της, όταν έμαθε ότι ήταν άπιστος. Ενώ η Σακίρα έλειπε από την Ισπανία, ο Πικέ την απάτησε με μια νεότερή της γυναίκα. Μόλις η Κολομβιανή έμαθε τα καμώματά του, τον παράτησε στα κρύα του λουτρού.

Ντέμι Μουρ – Άστον Κούτσερ

Ποια διάσημα ζευγάρια ξεκίνησαν τη χρονιά μαζί, αλλά θα την τελειώσουν χώρια[εικόνες] | iefimerida.gr 7

Αυτό το διαζύγιο τα είχε όλα, μιλώντας πάντα σε πολιτισμένα πλαίσια. Μυστηριώδη μηνύματα στους λογαριασμούς και των δύο στο twitter, μια 22χρονη που έγινε διάσημη επειδή έκανε σεξ με τον Άστον στην 6η επέτειο γάμου του με τη 49χρονη Ντέμι, σενάρια γύρω από το αν τελικά το ζευγάρι θα χωρίσει ή όχι και τελικά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από την ηθοποιό, πριν από ένα μήνα.

Εύα Λονγκόρια – Τόνι Πάρκερ

Ποια διάσημα ζευγάρια ξεκίνησαν τη χρονιά μαζί, αλλά θα την τελειώσουν χώρια[εικόνες] | iefimerida.gr 8

Το ζευγάρι δεν πέρναγε πολύ καλά για αρκετό καιρό και οι φήμες για διαζύγιο οργίαζαν. Τελικά το έκαναν στα τέλη Ιανουαρίου, με την Εύα να κάνει το πρώτο βήμα και να υποβάλλει την αίτηση. Οι κακές γλώσσες έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο, κάτι που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά ούτε και διαψεύστηκε.

Κριστίνα Αγκιλέρα – Τζόρνταν Μπράτμαν

Ποια διάσημα ζευγάρια ξεκίνησαν τη χρονιά μαζί, αλλά θα την τελειώσουν χώρια[εικόνες] | iefimerida.gr 9

Παντρεύτηκαν το 2005 και τα πρώτα γκρίζα συννεφάκια στο γάμο τους άρχισαν να φαίνονται πριν από ακριβώς ένα χρόνο, αυτός μάλιστα λέγεται ότι ήταν και ο λόγος που πήρε βάρος η διάσημη τραγουδίστρια. Τελικά το διαζύγιό τους εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2011, διατηρούν όμως φιλικές σχέσεις για χάρη του δίχρονου γιου τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ