Παραιτείται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Αντωνακόπουλος - iefimerida.gr

Παραιτείται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Αντωνακόπουλος θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα, καθώς όπως δηλώνει επιθυμεί να σταματήσει να παριστάνει τον βουλευτή. Μάλιστα ο κ.Αντωνακόπουλος θα προτείνει να υπάρξει ένα κύμα παραιτήσεων και άλλων βουλευτών του νομού, άλλα και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς όλα τα έργα που έπρεπε να είχαν γίνει για την Ηλεία έχουν βαλτώσει. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του βουλευτή σε ιστοσελίδα «Ξεκινάω από σήμερα να ενημερώνω και καλώ και τους άλλους βουλευτές του νομού και τον αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους να γίνει ένα μέτωπο παραίτησης γιατί εδώ τα πράγματα είναι τραγικά και εν πάσει περιπτώσει εδώ δεν μπορούμε να σταθούμε πια. Ποιος ο λόγος να παριστάνουμε τους βουλευτές; Οι γενικές πολιτικές δεν πανε καλά. Τοπικά ο νομός μας παρά το γεγονός πως έχει όλα τα πλεονεκτήματα τα γεωλογικά για την ανάπτυξη της γεωργικής οικονομίας και έχουμε το μνημείο της Αρχαίας Ολυμπίας δεν πάμε καλά. Υπάρχει πείνα εδώ πέρα, πεινάει ο κόσμος. Εάν δε με ακολουθήσουν και άλλοι στο δρόμο της παραίτησης εγώ δε θα κάνω πίσω και θα παραιτηθώ μόνος μου.»

Ωστόσο ξεκαθαρίζει πως η παραίτηση του δε συνδέεται με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

O κ.Αντωνακόπουλος δήλωσε «Δεν έχει νόημα να παριστάνω τον βουλευτή εάν δεν μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου. Εάν δε με ακολουθήσουν και άλλοι στο δρόμο της παραίτησης εγώ δε θα κάνω πίσω και θα παραιτηθώ μόνος μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ