«Μαραθωνοδρόμος» στο σεξ ο Μπολτ – Τι αποκάλυψε η 20χρονη φοιτήτρια για τη νύχτα πάθους - iefimerida.gr

«Μαραθωνοδρόμος» στο σεξ ο Μπολτ – Τι αποκάλυψε η 20χρονη φοιτήτρια για τη νύχτα πάθους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζέιντι Ντουάρτε έδωσε λεπτομέρειες της καυτής νύχτας που πέρασε με τον Γιουσέιν Μπολτ στο Ρίο, κάνοντας λόγο για επιδόσεις μαραθωνίου από τον 30χρονο Τζαμαϊκανό Ολυμπιονίκη στο σεξ!

Ο Γιουσέιν Μπολτ πέρασε στην ιστορία κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια στους τρίτους Ολυμπιακούς Αγώνες που έλαβε μέρος, φτάνοντας συνολικά τα εννέα, ωστόσο το σκάνδαλο με την ερωτική του περιπέτεια εν αγνοία της συντρόφου του φαίνεται πως θα τον ταλαιπωρεί για καιρό ακόμα.

Η Τζέιντι Ντουάρτε, η 20χρονη φοιτήτρια που με τις φωτογραφίες της από την καυτή νύχτα με τον τζαμαϊκάνό φαίνεται πως «έκλεισε» το σπίτι του Μπολτ, παραχώρησε συνέντευξη στην Daily Mail, δίνοντας λεπτομέρειες για το πως την προσέγγισε ο Ολυμπιονίκης αλλά και για το πως της φέρθηκε.

«Μαραθωνοδρόμος» στο σεξ ο Μπολτ – Τι αποκάλυψε η 20χρονη φοιτήτρια για τη νύχτα πάθους | iefimerida.gr 0

«Στάθηκε μπροστά μας και ξαφνικά σήκωσε την μπλούζα του για να δούμε τους κοιλιακούς του. Δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο. Έπρεπε να τον πλησιάσω και να τους ακουμπήσω για να το πιστέψω. Ήμουν τόσο απορροφημένη από τους κοιλιακούς που έβλεπα ώστε στην αρχή δεν είχα προσέξει ότι χάιδευα τον Γιουσέιν Μπολτ», ανέφερε αρχικά ενώ συμπλήρωσε πως όταν της έκανε την χαρακτηριστική πόζα του πανηγυρισμού του, ενέδωσε και αποφάσισε να αποχωρήσει μαζί του από το κλαμπ.

«Μαραθωνοδρόμος» στο σεξ ο Μπολτ – Τι αποκάλυψε η 20χρονη φοιτήτρια για τη νύχτα πάθους | iefimerida.gr 1

Ενώ η ίδια περίμενε ο Μπολτ να την πάει σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο, αυτός προτίμησε το δωμάτιό του στο Ολυμπιακό Χωριό, επέλεξε τραγούδι της Rihanna και όπως περιγράφει η Ντουάρτε άρχισε να τη φιλάει παθιασμένα.

«Μαραθωνοδρόμος» στο σεξ ο Μπολτ – Τι αποκάλυψε η 20χρονη φοιτήτρια για τη νύχτα πάθους | iefimerida.gr 2

Επειδή η 20χρονη φοιτήτρια δεν γνώριζε μάλιστα αγγλικά, κατάφεραν να συνεννοηθούν μέσω του Google Translate ενώ στη συνέχεια έδωσε λεπτομέρειες από τις καυτές στιγμές που ακολούθησαν.

«Καταβροχθίζαμε ο ένας τον άλλο. Έχει το κορμί ενός πρωταθλητή αλλά το υπόλοιπο κορμί του είναι κανονικό. Περιμενα ότι θα ήταν γρήγορος αλλά έκανα το πιο αργό σεξ της ζωής μου. Κάναμε σεξ για 40 λεπτά, μετά ξεκουράστηκε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια κάναμε ξανά σεξ. Ήταν γρήγορος στην ανάκαμψή του αλλά δεν κάναμε σεξ για τρίτη φορά», ανέφερε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως ο Μπολτ της έδωσε το πρωί 100 ευρώ για να πάρει ταξί.

«Μαραθωνοδρόμος» στο σεξ ο Μπολτ – Τι αποκάλυψε η 20χρονη φοιτήτρια για τη νύχτα πάθους | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ