Δύο ανήλικα παιδιά μεταναστών κατήγγειλαν τον παιδεραστή Σειραγάκη - iefimerida.gr

Δύο ανήλικα παιδιά μεταναστών κατήγγειλαν τον παιδεραστή Σειραγάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από δύο παιδιά που προέρχονται από οικογένειες οικονομικών μεταναστών έφτασε η Ασφάλεια του Ρεθύμνου στα ίχνη και τελικά στην σύλληψη του 47χρονου παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η κρητική εφημερίδα Πατρίς, οι ανήλικοι δεν ήταν ντόπιοι αλλά είχαν το θάρρος να αποκαλύψουν τις σεξουαλικές ορέξεις του προπονητή στους γονείς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους τους επέτρεψαν να καταγγείλουν τον Σειραγάκη στην Αστυνομία.

Όλα αυτά έγιναν ένα χρόνο πριν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες ξεκίνησαν όταν τα δύο παιδιά πήγαν στην Αστυνομία του Ρεθύμνου, με την έγκριση των γονιών τους και κατήγγειλαν ότι ο Σειραγάκης είχε επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι τους. Όπως είπαν, ο 47χρονος προσπάθησε να τα «μυήσει» στις σεξουαλικές του ορέξεις, αλλά εκείνα αντιστάθηκαν καθώς η «τεχνική» του προπονητή τα τρομοκράτησε.

Οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν τις καταθέσεις των δύο παιδιών εξ αρχής με μεγάλη σοβαρότητα και προσπάθησαν να τις κρατήσουν μυστικές ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες χωρίς να ακουστεί τίποτε παρά έξω. Παράλληλα, με βάση αυτές τις καταθέσεις, σχηματίστηκε η αρχική δικογραφία και ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ρεθύμνου. Τελικά, η δικογραφία που έφτασε στη Δικαιοσύνη περιλαμβάνει ονόματα με 39 ανήλικα θύματα του παιδεραστή.

Ψάχνουν κι άλλες υποθέσεις παιδεραστίας!

Ωστόσο στην Αστυνομία του Ρεθύμνου επικρατεί προβληματισμός καθώς μετά την αποκάλυψη της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης έχουν λάβει πληροφορίες και για άλλες υποθέσεις παιδεραστίας που σχετίζονται ίσως με τον Σειραγάκη. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, αν οι υποθέσεις αυτές συνδέονται με τον Σειραγάκη, τότε η δράση του παιδεραστή θα πρέπει να είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια ενώ τα θύματά του μπορεί να είναι ακόμα περισσότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ