Η Virgin γελοιοποιεί τον Κόρμπιν για «ασφυκτικά γεμάτα» τρένα [εικόνες&βίντεο]

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ του ηγέτη του Εργατικού κόμματος της Βρετανίας, Τζέρεμι Κόρμπιν και της γνωστής εταιρείας Virgin του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, αναφορικά με ένα ταξίδι του πολιτικού με τρένο της.

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζει ο Κόρμπιν αυτήν την εποχή, καθώς το κόμμα του αποφασίζει για το μέλλον του με εσωκομματικές εκλογές που ξεκίνησαν μόλις τη Δευτέρα, ένα νέο χτύπημα δέχθηκε σήμερα όταν η Virgin έφερε στη δημοσιότητα εικόνες από ένα βίντεο που διαψεύδει τους ισχυρισμούς του.

Ο Κόρμπιν που χρησιμοποίησε ένα δρομολόγιο τρένου της Virgin την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ Λονδίνου και Νιούκασλ και δημοσιοποίησε λίγο αργότερα ένα βίντεο καταγγέλλοντας ότι αυτό ήταν ασφυκτικά γεμάτο και δεν μπόρεσε να βρει θέση, γελοιοποιήθηκε σήμερα όταν ο ίδιος ο ιδιόκτητης της Virgin ανάρτησε στο twitter εικόνες από κάμερες ασφαλείας μέσα από το τρένο που δείχνουν αρκετές θέσεις άδειες.

Μάλιστα από ότι φαίνεται σε αυτό το απόσπασμα ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στην Βρετανία τις προσπερνά μαζί με τους συνεργάτες του, προτού βρεθεί καθισμένος στο πάτωμα, όπου και «τράβηξε» το βίντεο-καταγγελίας του.

Η αμφισβήτηση της ειλικρινείας του Κόρμπιν αυτήν την εποχή θεωρείται ένα καίριο πλήγμα στην αξιοπιστία του τη στιγμή που φιλοδοξεί να διατηρηθεί στην θέση του ως ηγέτης των Εργατικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ