Το νέο Honda HR-V έφτασε στην Ελλάδα -Ιαπωνική κουλτούρα και πρακτικότητα [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Το νέο Honda HR-V έφτασε στην Ελλάδα -Ιαπωνική κουλτούρα και πρακτικότητα [εικόνες&βίντεο]

Φωτογραφίες-Βίντεο: Honda Greece
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ολοκαίνουργιο Honda HR-V ανήκει στη κατηγορία των crossover. Το μήκους 4,3 μ. πεντάθυρο αυτοκίνητο με χαρακτηριστική εμφάνιση κουπέ, προσφέρει γενναιόδωρους χώρους.

Η διαφορά από τον ανταγωνισμό οφείλεται κυρίως στην καινοτομική τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου στο κέντρο.

Το νέο Honda HR-V έφτασε στην Ελλάδα -Ιαπωνική κουλτούρα και πρακτικότητα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αυτή η διάταξη που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο τοποθετεί το ρεζερβουάρ χαμηλού προφίλ κάτω από τα εμπρός καθίσματα, κάτι που απελευθερώνει τον υποδαπέδιο χώρο ανάμεσα στα πίσω καθίσματα. Έτσι επιτρέπεται η τοποθέτηση του συστήματος Magic Seat της Honda που είναι δημοφιλές σε πολλά μοντέλα της μάρκας.

Το νέο Honda HR-V έφτασε στην Ελλάδα -Ιαπωνική κουλτούρα και πρακτικότητα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1


Το σύστημα Magic Seat επιτρέπει στο καθένα από τα διαιρούμενα 60:40 καθίσματα της δεύτερης σειράς να υιοθετούν διάφορες διατάξεις για μέγιστη ευελιξία στη μεταφορά ατόμων και φορτίων μέσα στο ευρύχωρο εσωτερικό. Με το σύστημα Magic Seat μπορεί να επιλέγεται ένα από τα τρία σενάρια από τη στάνταρ θέση των καθισμάτων (Utility mode, Tall mode και Long mode).

Το νέο Honda HR-V έφτασε στην Ελλάδα -Ιαπωνική κουλτούρα και πρακτικότητα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Μεταφέρει αντικείμενα μήκους μέχρι 2.445 χιλ. Ο χώρος φόρτωσης είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία με αρχική χωρητικότητα 453 λίτρα, φθάνει και τα 1.026 λίτρα.

Το νέο Honda HR-V έφτασε στην Ελλάδα -Ιαπωνική κουλτούρα και πρακτικότητα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3

Διατίθεται με πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC 120 ίππων και βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC 130 ίππων. Ο ντίζελ συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ ο βενζινοκινητήρας αντίστοιχα είτε με εξατάχυτο μηχανικό ή με CVT. Ο ντίζελ προσδίδει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 10΄΄, μέση κατανάλωση 4 λίτρα/100χλμ., εκπομπές CO2 104 γραμ./χλμ.

Το νέο Honda HR-V έφτασε στην Ελλάδα -Ιαπωνική κουλτούρα και πρακτικότητα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 4

Με το βενζινοκινητήρα επιταχύνει 0–100 χλμ./ώρα σε 10,7΄΄, μέση κατανάλωση 5,2 λίτρα/100χλμ. (CVT), εκπομπές CO2 120 γραμ./χλμ.(CVT).

Το νέο Honda HR-V έφτασε στην Ελλάδα -Ιαπωνική κουλτούρα και πρακτικότητα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 5

Το Honda Connect προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες όπως web browsing, κυκλοφοριακή ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, ειδήσεις και καιρός, social media και διαδικτυακοί μουσικοί σταθμοί. Η πρόσβαση στο σύστημα γίνεται μέσω μιας οθόνης αφής επτά ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Διατίθεται από 23.100 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος αυτοκίνητο Honda HRV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ