Ο Αλις Κούπερ υποψήφιος πρόεδρος ΗΠΑ -Το πρόγραμμά του για την Αμερική - iefimerida.gr

Ο Αλις Κούπερ υποψήφιος πρόεδρος ΗΠΑ -Το πρόγραμμά του για την Αμερική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός Αμερικάνος τραγουδιστής Αλις Κούπερ ανακοίνωσε πως πρόκειται να είναι υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.


Μάλιστα, έκανε την ανακοίνωση μέσα από την προσωπική του σελίδα αναρτώντας παράλληλα και ένα πρόγραμμα δέκα σημείων για την πολιτική την οποία θα ακολουθήσει.
Με σύνθημα «Ένας προβληματικός άνθρωπος για προβληματικούς καιρούς», ο Κούπερ απευθύνεται σε όλους όσοι δεν θέλουν να ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον ή τον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας:

«Αν θέλετε να στηρίξετε μια πλατφόρμα δράσης που πραγματικά μετράει, τότε στηρίξτε τη δική μου».

Ο Αλις Κούπερ υποψήφιος πρόεδρος ΗΠΑ -Το πρόγραμμά του για την Αμερική | iefimerida.gr 0

Οι θέσεις με τις οποίες κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο, όπως τις περιγράφει στο «μανιφέστο» του, είναι η επιστροφή του Brian Johnson στους AC/DC, η κατάργηση μολυβιών και βιβλίων, η απαγόρευση των selfie (εκτός από μία ημέρα το χρόνο που θα καθοριστεί ως «ημέρα selfie»).
Στην εκστρατεία του για τις ΗΠΑ, προτείνει επίσης στο χαρτονόμισμα των 50 δολαρίων να μπει ο Γκρούσο Μαρξ, ενώ για το σκέλος της βρετανικής του εκστρατείας για την Downing Street η θέση μεταφράζεται στην εισαγωγή νέου χαρτονομίσματος των 20 λιρών με τον Πήτερ Σέλερς.

Αρκετοί αναλυτές θεωρούν πως η κίνηση του 68χρονου καλλιτέχνη γίνεται για διαφημιστικούς λόγους καθότι δεν είναι ο μόνος διάσημος τραγουδιστής ο οποίος δηλώνει πως θα θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές.

Ο Αλις Κούπερ υποψήφιος πρόεδρος ΗΠΑ -Το πρόγραμμά του για την Αμερική | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άλις Κούπερ υποψήφιος πρόεδρος ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ