Αντί για νίτρο, έβαλε στο αυτοκίνητο του πύραυλο Κρουζ! - iefimerida.gr

Αντί για νίτρο, έβαλε στο αυτοκίνητο του πύραυλο Κρουζ!

Πύραυλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απλό Chevrolet Impala του 1967 πιάνει υπό φυσιολογικές συνθήκες τα 160 χλμ. την ώρα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον Πολ Στέντερ, ο οποίος λατρεύει την ταχύτητα και αποφάσισε να βοηθήσει λίγο την κατάσταση, τοποθετώντας πάνω στο αυτοκίνητό του την τουρμπίνα ενός...πυραύλου Κρουζ.

Με τη βοήθεια της τουρμπίνας, η οποία έχει ισχύ 10.000 ίππων, όσο δηλαδή 10 Bugatti Veyron, κατάφερε το απλό αυτοκινητάκι του να γίνει υπεραυτοκίνητο, καθώς πλέον πιάνει τα 482 χλμ/ώρα, εκτοξεύοντας φλόγα μήκους 9 μέτρων και αφήνοντας τεράστια σύννεφα καπνού στο πέρασμά του.

Ο 44χρονος Στέντερ έφτιαξε το αυτοκίνητο με τη βοήθεια της 29χρονης συζύγου του, η οποία είναι επίσης λάτρης των αυτοκινήτων, θέλοντας να δοκιμάσουν τον αστικό μύθο, σύμφωνα με τον οποίο ένας αγρότης τοποθέτησε μια τουρμπίνα πυραύλου στην οροφή του οχήματός του, με αποτέλεσμα να απογειωθεί και να σκάσει σε μια βουνοπλαγιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ