Τσεκάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League - Ξεκινούν οι επαναληπτικοί - iefimerida.gr

Τσεκάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League - Ξεκινούν οι επαναληπτικοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτοι πέντε επαναληπτικοί των πλέι-οφ του Champions League διεξάγονται απόψε και η διαδικασία ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να προκύψουν οι 10 ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση της Πέμπτης για τους ομίλους της σεζον 2016-2017.

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για 20 μονομάχους του Champions League. Απόψε ξεκινούν οι επαναληπτικοί αγώνες στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, με τις πρώτες πέντε αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 21:45.

Στη Γαλλία η Μονακό υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, έχοντας το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα στο «Μαδριγάλ» ενώ το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στο «Ολύμπικο» όπου η Ρόμα αντιμετωπίζει την Πόρτο στον επαναληπτικό του 1-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα

Μονακό - Βιγιαρεάλ (2-1)
Ρόμα - Πόρτο (1-1)
Βικτόρια Πλζεν - Λουντογκόρετς (0-2)
Χάποελ Μπερ Σεβά - Σέλτικ (2-5)
Λέγκια Βαρσοβίας - Ντάνταλκ (2-0)

Την Τετάρτη στη μάχη ο ΑΠΟΕΛ

Στην δεύτερη πεντάδα των αγώνων, ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε από την Κοπεγχάγη στη Δανία. Η κυπριακή ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει ότι και στον 3ο προκριματικό γύρο όταν ανέτρεψε το εις βάρος της 2-1 από την Ρόζενμποργκ. Το ΓΣΠ αναμένεται να είναι κατάμεστο στην προσπάθεια της ομάδας για επιστροφή στους ομίλους του Champions League. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση αποκλεισμού, ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League επαναληπτικοί όμιλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ