Γιατί το Συνέδριο... τρομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Γιατί το Συνέδριο... τρομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: Sooc/Μενέλαος Μυρίλλας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 16 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα τάσεις και ομάδες να ξεκινούν πυρετώδεις παρασκηνιακές προετοιμασίες.

Στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος βουλευτές και στελέχη δεν κρύβουν το άγχος τους και τη βασική τους επιδίωξη συνάμα, που δεν είναι άλλη από το να καταγράψουν τις μεγαλύτερες δυνατές δυνάμεις, διεκδικώντας έτσι επιρροή στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής.

Σε πλήρη εξέλιξη λοιπόν βρίσκεται η εγγραφή των νέων μελών η οποία «πηγαίνει ικανοποιητικά», αλλά και η δυνατότητα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν ενεργά στη διαβούλευση για τις θέσεις.

Στα τέλη του μήνα θα ξεκινήσουν οι συνελεύσεις στις τοπικές οργανώσεις -οι οποίες διεκόπησαν λόγω των καλοκαιρινών διακοπών- και θα συνεχιστούν για όλο το Σεπτέμβριο. Όσο για τον προσυνεδριακό διάλογο, θα κορυφωθεί σχεδόν μία εβδομάδα πριν το συνέδριο με εκλογές στις οργανώσεις μελών, διαδικασία εξόχως ενδιαφέρουσα μιας και θα αναδείξει και το σώμα των συνέδρων, αλλά και όσους δεν θα καταφέρουν πιθανότατα να εκλεγούν!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ συνέδριο Τάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ