Τουρκάλα κολύμπησε από την Τουρκία στη Λέσβο για την φιλία των δύο λαών - iefimerida.gr

Τουρκάλα κολύμπησε από την Τουρκία στη Λέσβο για την φιλία των δύο λαών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί της Κυριακής η τουρκάλα Σεντά Κανσούκ, κολυμβήτρια μεγάλων αποστάσεων από τη Σμύρνη, κολύμπησε από τα τουρκικά παράλια στην Εφταλού, μία απόσταση 11χλμ σε τρεις ώρες.

Η Σεντά έχει κολυμπήσει τη Μάγχη σαν μέλος ομάδας σε αγώνες σκυταλοδρομίας, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε τον διάπλου από το Καστελόριζο στο Κάς, από τον Τσεσμέ στη Χίο, από το Μπόντρουμ στην Κώ και από το Κουσάντασι στη Σάμο, αφιερώνοντας τις προσπάθειές της στην ειρήνη και την φιλία.

Τα μέλη της Συνύπαρξης βοήθησαν όσο μπορούσαν, στη διοργάνωση της προσπάθειας της Σεντά να κάνει το πέρασμα στο νησί μας.

Στα τελευταία μέτρα πριν τον τερματισμό, κολύμπησαν μαζί της συνοδεύοντάς την τιμητικά μέλη της Συνύπαρξης, η Ζωή Λειβαδίτου ενώ άλλοι συμπολίτες μας την υποδέχτηκαν στην ακτή.

Πηγή: lesvosnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία Ελλάδα κολύμβηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ