Μόνο η Kate Moss ντύνεται έτσι -Ημίγυμνη σε διαφήμιση [εικόνες]

Οσοι βιάστηκαν να πουν ότι το διάσημο μοντέλο Cate Moss έχει πλέον ορατά τα σημάδια του χρόνου πάνω της και ότι πέρασε η χρυσή εποχή της, θα διαψευσθούν από την τελευταία εμφάνισή της.


Εμβληματική, ασυναγώνιστη και πανέμορφη η διάσημη τοπ πρωταγωνιστεί με μοναδικό τρόπο στην τελευταία διαφήμιση για το άρωμα Scent of Dream. Υπό τους ήχους του τραγουδιού You’ve got the Love του βρετανικού γκρουπ Florence and the Machine, η Kate Moss αρωματίζεται αισθησιακά με το Scent of Dream πριν βγει για ένα πάρτι όπου χορεύει και θαμπώνει τους πάντες στο πέρασμά της.


Πρόκειται για το πρώτο άρωμα της διάσημης επαγγελματία μακιγιέζ Charlotte Tilbury στο οποίο διακρίνονται μυρωδιές λεμονιού, ροδάκινου, μαύρου πιπεριού, σαφράν, πατσουλί.


Η Cate Moss είναι ντυμένη με διάφανη τουαλέτα Roberto Cavalli η οποία αναδεικνύει τις μοναδικές καμπύλες της. Εξάλλου εκείνη ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το naked dress. Κι άλλες σταρ το δοκίμασαν, όπως η Beyoncé και η Kim Kardashian αλλά η Cate Moss παραμένει η βασίλισσα της διαφάνειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cate Moss Άρωμα διαφάνεια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ