Πάτησε Ελλάδα ο Μαρίν - Υπογράφει στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Πάτησε Ελλάδα ο Μαρίν - Υπογράφει στον Ολυμπιακό

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Μάρκο Μαρίν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Μαρίν αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του και σήμερα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκε στην Τσέλσι και πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Τραμπζονσπόρ έχοντας δύο γκολ σε 24 συμμετοχές αναμένεται να είναι η πρώτη από τις τρεις μεταγραφές που θέλει να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός έως την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην υπόθεση του Νιλμάρ φαίνεται πως υπάρχει μια πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Αλ Νασρ ενώ πρώτος στόχος για το κέντρο της άμυνας εξακολουθεί να παραμένει ο Τιάγκο Ιλόρι της Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρκο μαριν Ολυμπιακός μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ