Στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο από το Sofitel με πρωταγωνιστή το Στρος-Καν - iefimerida.gr

Στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο από το Sofitel με πρωταγωνιστή το Στρος-Καν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες κινήσεις του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν και της καμαριέρας Νασιφάτου Ντιάλο, η οποία έκανε καταγγελία εναντίον του για σεξουαλική επίθεση, έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου Sofitel στην Νέα Υόρκη και δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η γαλλική εφημερίδα Le Monde.

Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί στο βίντεο παρουσιάζουν τις κινήσεις του Στρος Καν το πρωί της 14ης Μαΐου στη Νέα Υόρκη, 15 λεπτά περίπου μετά τη στιγμή κατά την οποία, σύμφωνα με την καμαριέρα και την εισαγγελία της Νέας Υόρκης, ο πρώην ισχυρός άντρας είχε αποπειραθεί να τη βιάσει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του βίντεο, είναι η στιγμή όπου οι υπεύθυνοι ασφαλείας της αλυσίδας ξενοδοχείων Accor, όπου ανήκει το Sofitel, μετά από συνομιλία με την καμαριέρα, βρίσκονται μόνοι σε έναν άλλο χώρο του ξενοδοχείου και πραγματοποιούν αυτό που ο γαλλικός Τύπος ονόμασε «ο χορός της χαράς».

Οι δύο υπεύθυνοι ασφαλείας αγκαλιάζουν και συγχαίρουν ο ένας τον άλλον, λίγο πριν κληθεί η αστυνομία της Νέας Υόρκης στο ξενοδοχείο και ενώ ο Ντομινίκ Στρος Καν βρίσκεται καθοδόν για να συναντήσει την κόρη του Καμίγ για γεύμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ