Η έκπληξη της Καραβάτου στον Κατσούλη για τα γενέθλιά του [εικόνες]

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει σήμερα τα γενέθλια του και η Κατερίνα Καραβάτου έσπευσε να του ευχηθεί μέσω social media.

«Χρόνια πολλά Κρατερέ μου! Χρόνια πολλά αγάπη μας! Να είσαι πάντα γερός, δυνατός, χαρούμενος κι ευτυχισμένος!! Σ αγαπάμε όλοι μας όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Σ αγαπάμε μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα…» έγραψε η παρουσιάστρια στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Κρατερό Κατσούλη σε μικρή ηλικία.

Σε δεύτερο ποστ έγραψε «Το πρωινό των γενεθλίων μας βρήκε να ξυπνάμε μέσα σ ένα όνειρο! Να χαίρεστε τους αγαπημένους σας και να γιορτάζετε με τους φίλους σας (Άρια – Λίτσα ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές)» με μία φωτογραφία της όπου φορούσε μπλούζα που έγραφε «Μπαμπά μας σε λατρεύουμε!!!

Ο Κρατερός Κατσούλης συγκινημενος ευχαρίστησε δημόσια την σύζυγο του για την έκπληξη.


«Σήμερα το πρωί είχα τη πιο συγκινητική έκπληξη των γενεθλίων μου! Βγαίνοντας από το μπάνιο όλη η οικογένεια μου, φορώντας μπλούζες που γράφουν «μπαμπά μας σε λατρεύουμε» που τραγούδησαν για να μου ευχηθούν και μου έδωσαν τη δική μου μπλούζα που λέει: «εγώ είμαι ο μπαμπάς και με λατρεύετε!!!» Χαζομπαμπάς και τετράκις ευτυχής!! Υγεία χαρά αγάπη σε όλους! Χίλια ευχαριστώ στη μονα-δική μου, @katerinakaravatou για την έκπληξη!» έγραψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ