Νεϊμάρ: Δεν θέλω να είμαι ξανά αρχηγός της Βραζιλίας - iefimerida.gr

Νεϊμάρ: Δεν θέλω να είμαι ξανά αρχηγός της Βραζιλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νεϊμάρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον τελικό του ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με το τελευταίο του πέναλτι κέρδισε η Βραζιλία την Γερμανία και έτσι πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στην πατρίδα του.

Παρόλα αυτά, μετά το τέλος της συναρπαστικής αναμέτρησης έκανε γνωστό με δηλώσεις του πως δεν θα ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

«Σήμερα σταματάω να είμαι αρχηγός. Έχω στείλει το μήνυμα στον προπονητή μου να ψάξει για τον επόμενο αρχηγό. Πήρα το χρυσό μετάλλιο και αποφάσισα πως είναι καιρός να αφήσω το περιβραχιόνιο. Πιστεύω πως το τίμησα με το παραπάνω από την πρώτη στιγμή που μου το έδωσαν», τόνισε ο παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Να αναφέρουμε πως ο 24χρονος επιθετικός πήρε το περιβραχιόνιο το 2014 μετά το τέλος του Μουντιάλ. Ο άνθρωπος που του εμπιστεύτηκε αυτόν τον ρόλο ήταν ο τότε εκλέκτορας της εθνικής Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ