Τραυμάτισε την αδελφή της με νοικιασμένη μηχανοκίνητη βάρκα -Στη Χαλκιδική - iefimerida.gr

Τραυμάτισε την αδελφή της με νοικιασμένη μηχανοκίνητη βάρκα -Στη Χαλκιδική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία 26χρονη αλλοδαπή τουρίστρια τραυματίστηκε από μηχανοκίνητη λέμβο στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Βουρβούρου στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, το ατύχημα συνέβη στις τέσσερις το απόγευμα, όταν μία παρέα Ουκρανών, νοίκιασε τέσσερις μηχανοκίνητες λέμβους. Κάποια στιγμή έριξαν άγκυρα τα τρία από τα τέσσερα σκάφη για να κάνουν μπάνιο οι επιβαίνοντες.

Ενώ η 26χρονη έκανε το μπάνιο της, η αδερφή της που ήταν πάνω στο ένα σκάφος, άρχισε να κάνει ελιγμούς γύρω από εκείνη με αποτέλεσμα τελικά να την τραυματίσει.

Το ΕΚΑΒ οργάνωσε την αεροδιακομιδή της στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης, με τη βοήθεια ελικοπτέρου, το οποίο του έχει παραχωρήσει η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με τος γιατρούς, η κατάσταση της γυναίκας δεν χαρακτηρίζεται κρίσιμη και δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ