Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στο Μαντούδι - iefimerida.gr

Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στο Μαντούδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αρχές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν απάντηση για το μακάβριο εύρημα το βράδυ της Πέμπτης, σε δασική περιοχή του Μαντουδίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 20:40 κάποιοι είδαν φωτιά σε δασική έκταση, ψηλά στην περιοχή του Μαντουδίου στην Εύβοια. Επειδή δεν υπήρχε πρόσβαση στο συγκεκριμένο σημείο με οχήματα, πήγε πεζοπόρο τμήμα της Π.Υ. Χαλκίδας.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να περπατήσουν μιάμιση ώρα για να φτάσουν στο σημείο. Όταν εφτασαν βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Μέσα στο μικρό χώρο που είχε κάψει η φωτιά (περίπου 30 τ.μ.), υπήρχαν καμμένα υπολείμματα από ανθρώπινα μέλη.

Από την έρευνα που έγινε στο χώρο, βρέθηκαν κάποια αποτσίγαρα. τα οποία είναι της μάρκας που κάπνιζε ένας 73χρονος κάτοικος της περιοχής που έχει εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις δείχνουν ότι ο ηλικιωμένος ανέβηκε στο βουνό και διάλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο, για λόγους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ωστόσο η αστυνομία που

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ