Το Ποτάμι για το non paper της κυβέρνησης: Τους ενοχλεί η λέξη αλήθεια - iefimerida.gr

Το Ποτάμι για το non paper της κυβέρνησης: Τους ενοχλεί η λέξη αλήθεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Την κυβέρνηση την ενοχλεί και μόνο η λέξη» αλήθεια σχολιάζει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του μετά το non paper του Μαξίμου που καταφέρεται εναντίον του για το ερώτημα που έθεσε σχετικά με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τις συνθήκες διερεύνησης της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα.

Το Ποτάμι ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να φανεί τι πραγματικά συνέβη στο τραγικό ναυάγιο της Αίγινας αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του και τονίζει ότι στην κυβέρνηση δεν διαβάζουν πια ούτε τις ανακοινώσεις στις οποίες απαντούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ζαβλακωμένοι από την πολλή ηλιοθεραπεία οι κυβερνητικοί υπάλληλοι βάρδιας δε διαβάζουν πια ούτε τις ανακοινώσεις στις οποίες απαντούν (προφανώς από τις παραλίες).

Το Ποτάμι ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, του φερόμενου ως καπετάνιου αλλά και όσων δηλώνουν ότι επέβαιναν στο ταχύπλοο που προκάλεσε το θάνατο σε τέσσερις ανθρώπους. Είναι ο μόνος τρόπος να μάθουμε ποιος ήταν πραγματικά πού τις μοιραίες στιγμές. Και οι φημολογίες δεν μπορούν να καλύψουν την αλήθεια, όπως είπαμε και επαναλαμβάνουμε. Εκτός αν η κυβέρνηση, που έχει πάρει διαζύγιο από τις πολιτικές αλήθειες, κηρύσσει πόλεμο πλέον σε όποιον αναφέρει έστω τη λέξη αλήθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι non paper κυβένηση Αίγινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ