Στη Νέα Μηχανιώνα τη Δευτέρα ο Προκόπης Παυλόπουλος - iefimerida.gr

Στη Νέα Μηχανιώνα τη Δευτέρα ο Προκόπης Παυλόπουλος

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Δευτέρα ο Προκόπης Παυλόπουλος θα μεταβεί στη Νέα Μηχανιώνα για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας Φανερωμένης της Μηχανιώτισσας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακηρυχθεί σε Επίτιμο Δημότη Θερμαϊκού σε ειδική εκδήλωση και αμέσως μετά θα μεταβεί στο άγαλμα του ιδρυτή της Νέας Μηχανιώνας Μαργαρίτη Ευαγγελίδη και θα αποδώσει τιμές.

Στις 8.00 το απόγευμα ο κ. Παυλόπουλος θα παραστεί στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης όπου και θα ακολουθήσει λιτάνευση της Ιερής εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης.

Την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Σέλτσου, στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, για να παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 212 ετών από το Ολοκαύτωμα των Σουλιωτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Προκόπης Παυλόπουλος Νέα Μηχανιώνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ