Χώρισε επεισοδιακά η Μαρία Ηλιάκη με τον επιχειρηματία φίλο της -Της έστειλε πακέτο τα ρούχα σπίτι της - iefimerida.gr

Χώρισε επεισοδιακά η Μαρία Ηλιάκη με τον επιχειρηματία φίλο της -Της έστειλε πακέτο τα ρούχα σπίτι της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνω δημοσιεύματα τους έφερναν ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χώρισαν. Ο λόγος για την Μαρία Ηλιάκη και τον Νεκτάριο Γαλίτη.

Η είδηση για την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία έσκασε σαν «βόμβα», με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας να τονίζει ότι ο χωρισμός δεν ήρθε με δική της υπαιτιότητα.

Χώρισε επεισοδιακά η Μαρία Ηλιάκη με τον επιχειρηματία φίλο της -Της έστειλε πακέτο τα ρούχα σπίτι της | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, το τέλος στη σχέση τους δόθηκε λίγο μετά τις διακοπές τους στα Κουφονήσια, όπου η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης παραθέριζαν. Οι ντόπιοι σχολίαζαν με χαμόγελο ότι οι δυο τους «έσταζαν μέλι» και κυκλοφορούσαν συνεχώς αγκαλιά. Για κάποιους λόγους το ζευγάρι αναχώρησε για την Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αφήνοντας το σκάφος δεμένο στο λιμάνι, έχοντας ως στόχο όμως να επιστρέψουν λίγες ημέρες αργότερα και να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Κάτι που δεν έγινε ποτέ, αφού στο μεσοδιάστημα, άγνωστο γιατί, χώρισαν. «Και όχι με υπαιτιότητα της παρουσιάστριας» δηλώνει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους.

Μία εβδομάδα, λοιπόν, πριν από τη γιορτή του Προφήτη Ηλία, ο Νεκτάριος εμφανίστηκε στο πλεούμενο μαζί με παρέα και μάζεψε τα ρούχα της Μαρίας τοποθετώντας τα σε σακούλες, ενώ κατόπιν, όπως αναφέρουν πληροφορίες τα έστειλε «πακέτο» στο σπίτι της πρώην αγαπημένης του.

Χώρισε επεισοδιακά η Μαρία Ηλιάκη με τον επιχειρηματία φίλο της -Της έστειλε πακέτο τα ρούχα σπίτι της | iefimerida.gr 1

Σήμερα ο επιχειρηματίας κάνει μοναχικές διακοπές, ενώ το γεγονός ότι δεν έχει διαγράψει τις τρυφερές φωτογραφίες με την παρουσιάστρια στο Instagram είναι σημάδι ότι ενδέχεται ο χωρισμός να αποδειχτεί απλά μια κρίση και οι δυο τους να έλθουν και πάλι κοντά.

Χώρισε επεισοδιακά η Μαρία Ηλιάκη με τον επιχειρηματία φίλο της -Της έστειλε πακέτο τα ρούχα σπίτι της | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ