Το αυτοκόλλητο που κάνει τα χείλη σου διπλάσια -Το λατρεύουν Ανιστον, Πάλτροου [εικόνες] - iefimerida.gr

Το αυτοκόλλητο που κάνει τα χείλη σου διπλάσια -Το λατρεύουν Ανιστον, Πάλτροου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό είναι το νέο «κόλλημα» των fashion bloggers, οι οποίες βρήκαν το trick για να φαίνονται τα χείλη τους πιο μεγάλα και σαρκώδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν νυστέρι, αλλά ένα... αυτοκόλλητο.

Το αυτοκόλλητο που κάνει τα χείλη σου διπλάσια -Το λατρεύουν Ανιστον, Πάλτροου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το αυτοκόλλητο σε σχήμα τεράστιων χειλιών περιέχει ένα ειδικό gel που κάνει απολέπιση στα χείλη, τα ενυδατώνει, αυξάνει το κολλαγόνο και τα κάνει να φαίνονται πιο πρησμένα.

Η 52χρονη παρουσιάστρια Τρίνι Γουντάλ προσφέρθηκε να το δοκιμάσει και να πει την γνώμη της. Η ίδια το κόλλησε στα χείλη της και κοιμήθηκε με αυτό. Αφού ξύπνησε το ξεκόλλησε, δείχνοντας στην κάμερα πως τα χείλη της είναι πιο κόκκινα, ζουμερά και χωρίς πετσάκια.

Το αυτοκόλλητο που κάνει τα χείλη σου διπλάσια -Το λατρεύουν Ανιστον, Πάλτροου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το αυτοκόλλητο με τζελ ονομάζεται Cherry Lip Gel Patch, της εταιρίας Etude House και έχει γίνει ήδη το αγαπημένο μυστικό ομορφιάς της Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζένιφερ Άνιστον και Ναόμι Γουάτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χείλη αυτοκόλητο ανιστον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ