Ταξιδιωτικό site βρήκε το ξενοδοχείο στη Σαντορίνη με την καλύτερη θέα στην Καλντέρα [εικόνες]

To Οyster.com ο γνωστός ιστότοπος που ειδικεύεται στην αξιολόγηση και παρουσίαση ξενοδοχείων ανά τον κόσμο ξεχώρισε ένα στην Ελλάδα.

Στη λίστα του με τα 9 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο τα οποία θα πρέπει να δεις αμέσως τώρα, περιλαμβάνεται και ένα στην Ελλάδα. Φυσικά βρίσκεται στη Σαντορίνη. Ο λόγος για το ξενοδοχείο Ηρα, στο Φηροστεφάνι.

«Το ξενοδοχείο Ηρα είναι ένα boutique hotel μόνο για ενήλικες, κρεμασμένο στους βράχους, στο Φηροστεφάνι, γνωστό ως μια από τις μονάδες που προσφέρουν την καλύτερη θέα στην καλντέρα. Το Ηρα βρίσκεται σε μια ήσυχη γωνιά και χρειάζεται να περπατήσεις για περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο των Φηρών για να φθάσεις.

Τα 22 δωμάτιά του είναι όλα ελκυστικά, ενώ κάποια έχουν ξεχωριστές λεπτομέρειες. Υπάρχει υδρομασάζ, σπα, ενώ η μικρή εξωτερική πισίνα και το pool bar έχουν θέα στο Αιγαίο.

Το ξενοδοχείο και το εστιατόριο αντανακλούν το παραδοσιακό ελληνικό στιλ και σου δίνουν την αίσθηση ενός αυτόνομου, μικρού χωριού», σημειώνει το Oyster στην παρουσίασή του ενώ κλείνοντας για όσους επιθυμούν ένα κατάλυμα πιο κοντά στο κέντρο των Φηρών συστήνει το ξενοδοχείο Belvedere, το οποίο επιτρέπει και τη φιλοξενία παιδιών.

Φωτογραφίες: ira-hotel.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρα Φηροστεφάνι Σαντορίνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ