H Ραχήλ Μακρή φωτογραφίζεται γεμάτη τατουάζ και μιλάει για τη σχέση της με την Ζωή [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ραχήλ Μακρή φωτογραφίζεται γεμάτη τατουάζ και μιλάει για τη σχέση της με την Ζωή [εικόνες]

Φωτογραφία: DownTown
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διαφορετική συνέντευξη, η οποία περιελάμβανε μια ακόμα πιο διαφορετική φωτογράφιση, πραγματοποίησε η Ραχήλ Μακρή.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφήθηκε γεμάτη τατουάζ, για λογαριασμό του περιοδικού «Down Town» και μίλησε για τη σχέση της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τα πολιτικά της σχέδια, αλλά και τις προβλέψεις τις για τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας.

«Φυσικά μιλώ με τη Ζωή. Όταν τη χαρακτήριζα στις συνεντεύξεις αδερφή μου εννοούσα πολιτική αδερφή μου, με την έννοια ότι ήμασταν δυο βουλευτίνες που είχαμε κοινή αφετηρία. Μας έφεραν κοντά πράγματα που μας ενώνουν μέχρι σήμερα. Εξακολουθούμε να έχουμε κοινούς στόχους για τη χώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι φίλη μου με την έννοια που έχω εγώ για τη φιλία στο μυαλό μου. Δεν βγαίναμε μαζί τα βράδια. Πήγαμε μόνο μια φορά σε μια μουσική σκηνή. Η σχέση μας ήταν πάντα πολιτική» είπε όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

H Ραχήλ Μακρή φωτογραφίζεται γεμάτη τατουάζ και μιλάει για τη σχέση της με την Ζωή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Δεν ξέρω ακόμα. Συνηθίζω τις αποφάσεις μου να τις παίρνω ανάλογα με τα δεδομένα εκείνης της στιγμής, το ίδιο θα πράξω και τώρα. Έχω υπογράψει είναι η αλήθεια την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος της, καθώς οι συγκεκριμένες ιδρυτικές αρχές με εκφράζουν απόλυτα. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι οι επόμενες εκλογές είναι ήδη στημένες και σχεδιασμένες από πριν».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ραχήλ Μακρή στο Down Town.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ