Ρόδος: Πλεύριζαν ηλικιωμένες με μοτοσυκλέτα και άρπαζαν τις χρυσές τους αλυσίδες - iefimerida.gr

Ρόδος: Πλεύριζαν ηλικιωμένες με μοτοσυκλέτα και άρπαζαν τις χρυσές τους αλυσίδες

φωτογραφία: pixabay.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αρπαγή αλυσίδων λαιμού από ηλικιωμένες γυναίκες κατηγορούνται δύο κάτοικοι Ρόδου ηλικίας 33 και 36 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενος 52χρονος ιδιοκτήτης χρυσοχοείου, κατηγορούμενος για κλεπταποδοχή.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Οι δυο συλληφθέντες στην διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων επιβαίνοντες σε μοτοσικλέτα εντόπιζαν ηλικιωμένες γυναίκες που κυκλοφορούσαν πεζές και αφού τις προσέγγιζαν άρπαζαν τις αλυσίδες από τον λαιμό τους.

Οι δύο δράστες, μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων τα πούλησαν στον 52χρονο χρυσοχόο. Σε έρευνα - έλεγχο που έγινε στην επιχείρηση του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο από τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στις δικαιούχους.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδος κλέφτες κοσμήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ