«Παπαδήμο πρωθυπουργό ως το Σεπτέμβρη του 2012» - iefimerida.gr

«Παπαδήμο πρωθυπουργό ως το Σεπτέμβρη του 2012»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της παράτασης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου, τάχθηκε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Ηλίας Μόσιαλος, τονίζοντας την ανάγκη για συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων.

Μιλώντας στο Ράδιο Εννέα, ο κ.Μόσιαλος επισήμανε ότι η παράταση του χρόνου της κυβέρνησης θα δώσει ένα σαφές μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι υπάρχει σοβαρότητα.

«Όσο μεγαλύτερη σταθερότητα υπάρχει στο εσωτερικό επίπεδο, τόσο καλύτερα μηνύματα εκπέμπει η Ελλάδα στη διεθνή κοινότητα ότι είναι αποφασισμένη να μείνει στο ευρώ, ότι είναι αποφασισμένες από κοινού οι πολιτικές δυνάμεις να λύσουν τα προβλήματα αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να μείνει η κυβέρνηση αυτή τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012, είναι η πρόταση του βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, υπογράμμισε την αναγκαιότητα να αντιληφθεί ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας τα προβλήματα που υπάρχουν και να στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Η στάση που θα τηρήσουν τα ελληνικά κόμματα, πρόσθεσε, θα επηρεάσει το επενδυτικό κλίμα αφού κανείς δε θέλει να ρίξει χρήμα σε μια χώρα με πολιτική αστάθεια.

Αναφερόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, σημείωσε: «Θα πρέπει να δει κανείς αυτήν τη Σύνοδο Κορυφής σαν ένα ακόμα βήμα, όχι σαν το τελευταίο βήμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ