Τατσόπουλος κατά Αυγής: Αν ο Δήμας είχε κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ο σούπερ ντούπερ αθλητής του γαλαξία - iefimerida.gr

Τατσόπουλος κατά Αυγής: Αν ο Δήμας είχε κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ο σούπερ ντούπερ αθλητής του γαλαξία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην Αυγή με αφορμή το άρθρο της για τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα εξαπολύει μέσω Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος, κάνοντας λόγο για μετάλλαξη σε φασιστική εφημερίδα.

Με ένα ιδιαίτερα δηκτικό σχόλιο ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι αν ο Πύρρος Δήμας είχε κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν «ο σούπερ ντούπερ αθλητής του γαλαξία» και επιτίθεται στην εφημερίδα σημειώνοντας ότι πυκνώνουν τα άρθρα με πολιτικό βάθος γούρνας.

Υποστηρίζει ότι η Αυγή χάνει την ψυχραιμία της και επικαλείται φίλους του που πιστεύουν ότι μετατρέπεται σε μια ανοιχτά φαστιστική εφημερίδα και επιπλέον αναρωτιέται αν η κατάσταση αυτή είναι αναστρέψιμη.

Το σχόλιο Τατσόπουλου

Τατσόπουλος κατά Αυγής: Αν ο Δήμας είχε κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ο σούπερ ντούπερ αθλητής του γαλαξία | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τατσόπουλος Δήμας αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ