Κινηματογραφικό ντεμπούτο για την Lady Gaga -Πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ενα αστέρι γεννιέται» - iefimerida.gr

Κινηματογραφικό ντεμπούτο για την Lady Gaga -Πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ενα αστέρι γεννιέται»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο σημαντικό ρόλο θα προσθέσει στο βιογραφικό της η Lady Gaga.

Μετά από τις φήμες που κυκλοφορούσαν, τελικά επιβεβαιώθηκε ότι η «μητέρα των τεράτων» θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Warner Bros.

Πρόκειται για το ριμέικ της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται» με πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.
Εκτός του ότι θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός φέρεται ότι θα γράψει και τη νέα μουσική της ταινίας.

Η ιστορία του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ που βρίσκει μια νεαρή κοπελιά και την αναδεικνύει. Ερωτεύονται και παντρεύονται αλλά όσο αυτή αρχίζει να διαπρέπει και να γίνεται πρώτο όνομα, τόσο αυτός πέφτει στον αλκοολισμό και η δικιά του καριέρα βουλιάζει.
Η πρώτη ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1937 και ακολούθησαν δύο ριμέικ, το 1954 και το 1976.

Με το «Ένα αστέρι γεννιέται» η Lady Gaga θα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, καθώς ήδη έχει πρωταγωνιστήσει στην μικρή οθόνη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «American Horror Story: Hotel», ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Μπράντλεϊ Κούπερ, που θα τον δούμε κι αυτόν για πρώτη φορά στο ρόλο του σκηνοθέτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ