Αποτυχία Δουβαλίδη - Εχασε την πρόκριση στον τελικό για δύο δέκατα - iefimerida.gr

Αποτυχία Δουβαλίδη - Εχασε την πρόκριση στον τελικό για δύο δέκατα

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και προκρίθηκε στον ημιτελικόι με χαρακτηριστική άνεση, ο Κώστας Δουβαλίδης αποκλείστηκε από τον τελικό των 110 μέτρων με εμπόδια αφού κατετάγη 5ος στην ημιτελική σειρά που μετείχε.

Ο Έλληνας πρωταθλητής από τη Δράμα, πήρε την 5η θέση με χρόνο 13.47 και έχασε την 3η θέση και το εισιτήριο για τον τελικό, μόλις για δύο δέκατα του δευτερολέπτου.

Συνολικά τερμάτισε στην 13η θέση, με τον Κύπριο Μίλαν Τραϊκοβιτς να παίρνει μια σπουδαία πρόκριση από την ίδια σειρά που έτρεξε ο Δουβαλίδης, με χρόνο 13.31.

«Ήταν καλή εμφάνιση. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Μίλαν Τραΐκοβιτς που έκανε εξαιρετική κούρσα. Ήταν η πιο γρήγορη κούρσα και έτυχε να είναι η δικιά μου. Κυνήγησα όσο μπορούσα. Ήμουν πολύ κοντά. Δεν πειράζει. Σίγουρα θα ήθελα κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσω και για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πάμε για την επόμενη. Ευχαριστώ όσους ξενύχτησαν στην Ελλάδα και είδαν τον αγώνα», ανέφερε ο Δουβαλίδης αμέσως μετά την κούρσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ