Πώς έχασε το χρυσό ο Γιαννιώτης -Ο τερματισμός που θα μείνει στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς έχασε το χρυσό ο Γιαννιώτης -Ο τερματισμός που θα μείνει στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ιστορία θα μείνει η κούρσα του Σπύρου Γιαννιώτη που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στο 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα.

Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Ολλανδό Φέρι Βέερτμαν και το χρυσό κρίθηκε στο φώτο φίνις με τους κριτές να εξετάζουν το βίντεο προκειμένου να δουν ποιος τελικά θα πάρει το πρώτο μετάλλιο! Οπως αποδείχθηκε πρώτος το χέρι του στην πλακέτα του τερματισμού το χτύπησε ο Ολλανδός και έτσι ο Σπύρος Γιαννιώτης, παρότι είχε τον ίδιο χρόνο με τον Βέερτμαν πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Μια επιτυχία σε κάθε περίπτωση τεράστια για τον Ελληνα πρωταθλητή ο οποίος κατέκτησε σήμερα το μόνο μετάλλιο που έλειπε από την πλούσια συλλογή του.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γάλλος Μαρκ-Αντουάν Ολιβιέ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ