Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά η Εύα Καϊλή - iefimerida.gr

Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά η Εύα Καϊλή

Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά η Εύα Καϊλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ άμεσα στην αλλαγή ηγεσίας ζήτησε σήμερα η βουλευτής του κινήματος Εύα Καΐλή και μίλησε για ανάγκη μιας καινούριας αρχής.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή», η Εύα Καΐλή είπε ότι «υπάρχει θέμα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και θα ανοίξουν οι εσωκομματικές διαδικασίες» και συνέχισε τονίζοντας ότι «χρειάζεται αλλαγή για να μεταφερθεί η προσοχή του κόσμου σε νέα ζητήματα, χρειάζεται μία καινούρια αρχή».

Στη συνέχεια, η Εύα Καϊλή έριξε τα βέλη της εναντίον των 12 βουλευτών -ανάμεσά τους και ο Χάρης Καστανίδης- που σε επιστολή τους πριν από λίγες ημέρες έκαναν λόγο για «υπονόμευση» του Γιώργου Παπανδρέου εκ των έσω. «Απόρησα με το κείμενο των 12 δεν το θεωρώ διόλου τιμητικό. Κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν ότι ο κ. Παπανδρέου είχε το σθένος να πάρει πίσω το δημοψήφισμα. Αν έχεις χάσεις την επαφή σου με την κοινωνία χρειάζεσαι συνωμοσιολογία. Δεν μπορείς να εκβιάζεις και να διχάζεις τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε λέγοντας ότι «μας έχει ξεπεράσει η κοινωνία».

Η Εύα Καϊλή καταφέρθηκε και πάλι -το είχε κάνει και χτές στο Βήμα FM- κατά του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη για όσα είπε περί «καλτσοδέτας» επαναλαμβάνοντας ότι ο υπουργός πρέπει να της ζητήσει συγγνώμη για τη σεξιστική όπως είπε συμπεριφορά του. «Σε ένα κόμμα δημοκρατικό είναι υγιές να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, το ζήτημα με τον κ. Ξυνίδη είναι ζήτημα ηθικής τάξης και όχι προσωπικό», είπε η κ. Καϊλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ