Φωτογραφία σοκ: Ο Τζόνι Ντεπ τσαντίστηκε με την Αμπερ Χερντ και έκοψε το δάχτυλό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Φωτογραφία σοκ: Ο Τζόνι Ντεπ τσαντίστηκε με την Αμπερ Χερντ και έκοψε το δάχτυλό του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια σοκαριστική φωτογραφία κατέθεσε στο δικαστήριο η Αμπερ Χερντ, στην προσπάθεία της να πείσει για τη βιαιότητα του πρώην σύζύγου της, Τζόνι Ντεπ.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ΤΜΖ η Χερντ κατέθεσε μια φωτογραφία με το κομμένο δάχτυλο του χολιγουντιανού ηθοποιού, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης οργής που είχε.

Φωτογραφία σοκ: Ο Τζόνι Ντεπ τσαντίστηκε με την Αμπερ Χερντ και έκοψε το δάχτυλό του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οπως αναφέρει ο αμερικανικός ιστότοπος, το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάρτιο, ενώ ο Ντεπ βρισκόταν στην Αυστραλία και ήταν μεθυσμένος. Μιλούσε με την Αμπερ Χερντ στο τηλέφωνο όταν άρχισαν να τσακώνονται και πέταξε το τηλέφωνο σε γυάλινη επιφάνεια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μάλιστα η Αμπερ Χερντ υποστηρίζει ότι ο στη συνέχεια ο Τζόνι Ντεπ βούτηξε το κομμένο του δάχτυλο σε μπλε μελάνι και με αυτό έγραψε στον τοίχο «Πρωταγωνιστής», «Μπίλι Μπομπ» και «Εύκολη Αμπερ».

Φωτογραφία σοκ: Ο Τζόνι Ντεπ τσαντίστηκε με την Αμπερ Χερντ και έκοψε το δάχτυλό του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ηθοποιός αναφέρει μάλιστα ότι γράφοντας «Μπίλι Μπομπ» ο Ντεπ, εννοούσε τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον με τον οποίο η Χερντ πρωταγωνίστησε το 2008 στο φιλμ The Informers. Ο Ντεπ φέρεται να κατηγορεί την 30χρονη πρώην σύζυγό του ότι σύναψε δεσμό με τον 61χρονο ηθοποιό.

Φωτογραφία σοκ: Ο Τζόνι Ντεπ τσαντίστηκε με την Αμπερ Χερντ και έκοψε το δάχτυλό του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Χερντ υποστηρίζει ακόμη ότι ο Ντεπ μετά τον τραυματισμό του δεν πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά ύστερα από 24 ώρες και οι γιατροί χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν δέρμα από άλλο σημείο του χεριού του για να επανορθώσουν το κομμένο του δάχτυλο.

Μάλιστα, σε φωτογραφίες που ελήφθησαν ένα μήνα μετά το εν λόγω περιστατικό, Ντεπ και Χερντ επέστρεφαν από την Αυστραλία στις ΗΠΑ με το τζετ τους, με τον ηθοποιό να απεικονίζεται με το χέρι του δεμένο.

Φωτογραφία σοκ: Ο Τζόνι Ντεπ τσαντίστηκε με την Αμπερ Χερντ και έκοψε το δάχτυλό του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Φωτογραφία σοκ: Ο Τζόνι Ντεπ τσαντίστηκε με την Αμπερ Χερντ και έκοψε το δάχτυλό του [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Φωτογραφία σοκ: Ο Τζόνι Ντεπ τσαντίστηκε με την Αμπερ Χερντ και έκοψε το δάχτυλό του [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόνι Ντεπ Άμπερ Χέρντ δάχτυλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ