Βρετανία: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πέθανε από taser αστυνομικών [βίντεο] - iefimerida.gr

Βρετανία: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πέθανε από taser αστυνομικών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας γνωστός ποδοσφαιριστής, παλαίμαχος πλέον, ο 48χρονος Ντάλιαν Ατκινσον της Αστον Βίλα, άφησε την τελευταία του πνοή όταν αστυνομικοί τον χτύπησαν με taser.

Οπως αναφέρει ο Guardian, ο Ατκινσον χτυπήθηκε από το taser στο σπίτι του πατέρα του στο Τέλφορτν στη 01:30 τα χαράματα. Οι αστυνομικοί είχαν λάβει τηλεφώνημα για κίνδυνο ασφάλειας ενός προσώπου. Για «λόγους ασφαλείας» έκαναν χρήση του όπλου ακινητοποίησης και ο Ακτινσον έπεσε λιπόθυμος. Ενας γείτονας, είπε ότι είδε τον πρώην άσο των γηπέδων μόλις τρέκλισε παραπατώντας προς το μέρος των αστυνομικών. Ο Ακτινσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά άφησε την τελευταία του πνοή στις 3 τα χαράματα.

Ο Ατκινσον ήταν παίκτης της Ιπσουιτς, της Σέφιλντ Γουένσντει, της Ρεάλ Σοσιεδάδ, της Φενέρμπαχτσε και της Αστον Βίλα. Το 1991 είχε σημειώσει ένα εκπληκτικό γκόλ εναντίον της Γουίμπλεντον, το οποίο είχε χαρακτηριστθεί ως «γκολ της χρονιάς». Εκείνο το χρυσό γκολ ανεβάζουν στα social media θαυμαστές του όπως και βρετανικά ΜΜΕ μετά την είδηση του αδόκητου θανάτου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ