Εξαφανίστηκαν από το Ρέθυμνο η σύζυγος και τα παιδιά του παιδόφιλου - iefimerida.gr

Εξαφανίστηκαν από το Ρέθυμνο η σύζυγος και τα παιδιά του παιδόφιλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαφανισμένοι από προσώπου γης είναι από την πρώτη στιγμή η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφόρω να ασελγεί σε δύο ανήλικους την περασμένη Παρασκευή, στο Ρέθυμνο.

Με ένα τραγικό τρόπο η οικογένειά του είναι ένα ακόμη θύμα της δράσης του παιδόφιλου ο οποίος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στην Τρίπολη και αναμένεται να δικαστεί για δεκάδες περιπτώσεις καθώς η αστυνομία εκτιμά ότι η δράση του είναι τουλάχιστον δεκαετής και τα ανήλικα θύματά του ξεπερνούν τα 80.

Η Ελληνική Αστυνομία συνέστησε από την πρώτη στιγμή στη σύζυγο του Σειραγάκη τουλάχιστον να μη στέλνει τα παιδιά της στο σχολείο για ένα χρονικό διάστημα, αλλά η ίδια προτίμησε να φύγει από την πόλη του Ρεθύμνου προς άγνωστη κατεύθυνση και χωρίς κανείς να γνωρίζει αν και πότε θα επιστρέψουν.

Ο δικηγόρος της, Ανδρέας Αργυρόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» επισήμανε ότι η γυναίκα παλεύει να προστατεύσει και να επιστρέψει στην κοινωνία τα δύο παιδιά της. Το πρωί της περασμένης Δευτέρας ασκήθηκε η αγωγή του διαζυγίου λόγω του ισχυρού κλονισμού που υπέστη από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Οπως υποστηρίζει, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου οπότε και αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της και συνέλαβαν επ' αυτοφώρω στο υπνοδωμάτιο τον σύζυγο της με δύο 13χρονους, κατέρρευσε ο κόσμος της.

Μέχρι τότε, δεν είχε την παραμικρή υποψία για την ανίερη δράση του 47χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας δεν είναι ακόμα σε θέση να συνειδητοποιήσει τους λόγους για τους οποίους η μητέρα του ζήτησε διαζύγιο από τον 47χρονο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ