O Ντελ Πότρο μετά τον Τζόκοβιτς απέκλεισε και τον Ναδάλ από τους Ολυμπιακούς - iefimerida.gr

O Ντελ Πότρο μετά τον Τζόκοβιτς απέκλεισε και τον Ναδάλ από τους Ολυμπιακούς

Φωτογραφία: EPA/JEON HEON-KYUN
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Xoυάν Μαρτίν ντελ Πότρο, αφού απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, άφησε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και τον Ραφαέλ Ναδάλ, επικρατώντας έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς του Ραφαέλ Ναδάλ με 5-7, 6-4, 7-6(5).

Σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια 3 ώρεςκαι 8 λεπτά ο Αργεντινός ήταν εκείνος που κατέκτησε τη νίκη και επιστρέφει στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά 4 χρόνια μετά το Λονδίνο.

Αν και έχασε το πρώτο σετ με 7/5, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο κατάφερε να φτάσει στη νίκη επί του Ράφαελ Ναδάλ στο tie brake και να προκριθεί στον τελικό του απλού ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις «Ρίο 2016».
Ο Ντελ Πότρο, ο οποίος ήταν τρίτος πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο, πήρε το δεύτερο σετ με 6/4 και το tie break με 7-5 και θα δώσει το «παρών» στον αυριανό τελικό απέναντι στον κάτοχο του τίτλου, τον Βρετανό Άντι Μάρεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ