Σοκ: 10χρονος «αναρχικός» στα οδοφράγματα με μπουκάλι στο χέρι [βίντεο]

Μικρά παιδιά που δεν έχουν τελειώσει το Δημοτικό έλαβαν μέρος στις προχθεσινές διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσίευσε χτες ιστοσελίδα της περιφέρειας, στα επεισόδια που έγιναν την Τρίτη στην Πάτρα έλαβαν μέρος και δύο δεκάχρονα παιδιά τα οποία βρίσκονταν μέσα στο μπλοκ των αντιεξουσιαστών.

Στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ο ένας από τους δύο μικρούς «αντιεξουσιαστές» να φορά μαντήλι και να κρατά στο χέρι του ένα μπουκάλι με άγνωστο περιεχόμενο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο 10χρονα παιδιά έλαβαν μέρος στα επεισόδια μαζί με 30 αναρχικούς η οποίοι έβαλα φωτιά σε κάδο απορριμμάτων έξω από το λεγόμενο «Παράρτημα» του Πανεπιστημίου Πάτρας στην οδό Κορίνθου. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες συγκρούστηκαν με τους αντιεξουσιαστές, καθώς οι τελευταίοι τους πετούσαν πέτρες. Στον πετροπόλεμο έλαβαν μέρος και οι δύο δεκάχρονοι οι οποίοι φώναζαν αντιεξουσιαστικά συνθήματα...

(Φωτό από dete.gr)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ