Ο Τζόνι Ντεπ έξαλλος: Βρίζει και σπάει πράγματα μπροστά στην Αμπερ Χερντ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζόνι Ντεπ έξαλλος: Βρίζει και σπάει πράγματα μπροστά στην Αμπερ Χερντ [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/GLENN HUNT
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη διαμάχη του διαζυγίου του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ να βρίσκεται σε εξέλιξη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με τον ηθοποιό σε έξαλλη κατάσταση.

Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε μήνες πριν από το περιστατικό της 21ης Μαΐου, κατά το οποίο ο Ντεπ χτύπησε την Χερντ, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Αυτό το βίντεο, που το κατέγραψε η Χερντ και το δημοσιοποίησε το TMZ, δείχνεξι ένα περιστατικό στην κουζίνα του σπιτιού τους. Ο Ντεπ είναι σε έξαλλη κατάσταση, πετάει ένα μπουκάλι και ένα ποτήρι. Η Χερντ τον ρωτά αν ήπιε ένα μπουκάλι κρασί και προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Επίσης, του ζητά συγνώμη για κάτι, αν και δεν είναι σαφές σε τι αναφέρεται. Πηγές από την πλευρά του Ντεπ είπαν στο TMZ ότι το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία και πως έχουν κοπεί κομμάτια στα οποία η Χερντ χαμογελά και τον πειράζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόνι Ντεπ Άμπερ Χέρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ