Μίλα Κούνις: Γιατί θα πω στα παιδιά μου ότι είναι πολύ φτωχά [βίντεο] - iefimerida.gr

Μίλα Κούνις: Γιατί θα πω στα παιδιά μου ότι είναι πολύ φτωχά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Έχει σχέση με το τι μαθαίνεις στα παιδιά από μικρά. Εμείς θα τους λέμε ότι "η μαμά και ο μπαμπάς είναι πλούσιοι αλλά εσείς είστε φτωχά, πολύ φτωχά. Δεν έχετε τίποτα"», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός Μίλα Κούνις.

Οπως αποκάλυψε έχει συζητήσει αναλυτικά με τον σύζυγό της με τι αρχές θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους μια και δεν θέλουν αυτά να γίνουν κακομαθημένα.

Σε συνέντευξη της σε ραδιοφωνική εκπομπή η 32χρονη εξήγησε πως θέλει, αυτή και ο Κούτσερ, να μάθουν στα παιδιά τους ότι πρέπει να δουλέψουν για να έχουν τα δικά τους χρήματα, να είναι ανεξάρτητα και να μην στηρίζονται στην περιουσία της μαμάς και του μπαμπά.

«Είναι σημαντικό για εμάς γιατί και οι δύο γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε φτωχές οικογένειες και είμαστε αυτοδημιούργητοι. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουμε καλά τι αξία έχει ακόμη και ένα δολάριο. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε», δήλωσε η Μίλα η οποία έχει αποκτήσει μια κόρη 22 μηνών με τον Άστον και τώρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Πηγή φωτογραφίας: wikimedia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίλα Κούνις Άστον Κούτσερ παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ