Ηλεία: Τα.. UFO που είδε ζευγάρι στο Κατάκολο, ήταν φαναράκια ευχών - iefimerida.gr

Ηλεία: Τα.. UFO που είδε ζευγάρι στο Κατάκολο, ήταν φαναράκια ευχών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαναράκια ευχών, ήταν τελικά τα ιπτάμενα αντικείμενα που πέρασε για εξωγήινους, ένα ζευγάρι από το Κατάκολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive τα φαναράκια απελευθερώθηκαν κατά τη διάρκεια ενός παιδικού πάρτι στην περιοχή του Καβουρίου και παρασύρθηκαν από τον άνεμο κινούμενα παράλληλα με την επιφάνεια της θάλασσας.

Από μακρυά τα φαναράκια δημιούργησαν την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για πύρινες μπάλες τις οποίες ένα ζευγάρι της περιοχής πέρασε για ιπτάμενα UFO.

«Πέντε ιπτάμενα αντικείμενα σαν πύρινες μπάλες εκ των οποίων το ένα έδειχνε να ηγείται, σα να βγήκαν από το νερό με κάθετη φόρα, διασκορπίστηκαν στον ουρανό και στη συνέχεια ενώθηκαν και εξαφανίστηκαν με απίστευτους σχηματισμούς. Ήμασταν πάνω σε μηχανή και σταματήσαμε (κοντά στου Παφιώλη), γιατί φοβηθήκαμε, σκεφτήκαμε πως ότι είναι θα πέσει στα 50 μέτρα μπροστά μας. Φυσικά αυτό ήταν πολύ πιο μακριά αλλά ήταν τόσο μεγάλο που μας φάνηκε πως ότι κι αν ήταν θα έσκαγε μπροστά μας! Σβήσαμε τη μηχανή, εξακολουθήσαμε να το βλέπουμε και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ακουγόταν ο παραμικρός ήχος!!! Το φαινόμενο έλαβε χώρα για αρκετή ώρα ως που συγκεντρώθηκαν όλα μαζί κι εξαφανίστηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση...» δήλωσαν στο patrisnews.gr.

Πηγή: ilialive.gr/patrisnews.gr
Πηγή φωτογραφίας: wikipedia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φαναράκια ευχές UFO
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ