Τα 10 πιο ερωτικά αεροδρόμια του κόσμου: Εκεί που αρχίζουν τα ειδύλλια [λίστα] - iefimerida.gr

Τα 10 πιο ερωτικά αεροδρόμια του κόσμου: Εκεί που αρχίζουν τα ειδύλλια [λίστα]

Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σκηνικό έχεις ως εξής: Ταξιδεύετε μόνοι σε κάποιο μέρος του πλανήτη και ξαφνικά ανάμεσα στο πλήθος των επιβατών του αεροδρομίου, βλέπετε το άλλο σας μισό.

Ναι, σύμφωνοι, μπορεί να μην είναι και το πιο σύνηθες, αλλά μπορεί να συμβεί, μιας και κάποια από τα αεροδρόμιο του πλανήτη είναι λίγο πιο ρομαντικά από τα άλλα.

Μπορεί να σκέφτεστε πως ο ρομαντισμός δεν ταιριάζει με το «αναμένω με τις ώρες μέχρι την επόμενη πτήση ή τρέχω πανικόβλητος να βρω την πύλη», όμως συνδυάζεται, με την εφαρμογή Happn να το αποδεικνύει.

Αρχικά τι είναι το Happn: Είναι μια εφαρμογή που μπορείς να βρείτε άτομα που σας ενδιαφέρουν, κατεβάζοντας της και ενεργοποιώντας την τοποθεσία σας στο smartphone. Π.χ. βρίσκεστε το αεροδρόμιο και βλέπετε τον άνθρωπο που σας αρέσει. Ανοίγετε την εφαρμογή και εντοπίζετε το προφίλ του, σε περίπτωση που την έχει κατεβάσει και αυτός.

Επιστρέφοντας στα ρομαντικά αεροδρόμια, η Happn μέτρησε μέσω της εφαρμογής τις περισσότερες αναζητήσεις ειδυλλίων και κατέληξε πως το πιο ερωτικό αεροδρόμιο είναι το Σκίπχολ του Αμστερνταμ με 9.185 «ερωτοχτυπήματα» των μήνα!

Η λίστα των αεροδρομίων:

  1. Σκίπχολ-Αμστερνταμ, 9.185
  2. Ατατούρκ-Κωνσταντινούπολη, 7.483
  3. Χίθροου-Λονδίνο, 6.053
  4. Αεροδρόμιο Κοπεγχάγης, 5.718
  5. Γκάρντερμοεν-Οσλο, 5.293
  6. Σαρλ ντε Γκωλ-Παρίσι, 4.715
  7. Αντόλφο Σουάρεζ-Μαδρίτη, 4.593
  8. Αεροδρόμιο Λισαβόνας Πορτέλα, 4.228
  9. Αεροδρόμιο Αρλάντα-Στοκχόλμη, 1.886
  10. Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο, 1795
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμια ρομαντισμός σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ