Κατάσχεση ακατάλληλων οστράκων -4 συλλήψεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Κατάσχεση ακατάλληλων οστράκων -4 συλλήψεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χίλια οκτακόσια δεκαέξι κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση κατασχέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα συνελήφθησαν τέσσερις (04) ημεδαποί.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένης κοινής επιχείρησης των παραπάνω στελεχών, εντοπίστηκε στο λιμενίσκο Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης, σκάφος αγνώστων λοιπών στοιχείων με κυβερνήτη έναν 55χρονο, να εκφορτώνει τα εν λόγω όστρακα σε δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, με τη συμμετοχή ενός 28χρονου, ενός 52χρονου και ενός 38χρονου.

Κατάσχεση ακατάλληλων οστράκων -4 συλλήψεις [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Στη συνέχεια και μετά από ζύγιση των οστράκων στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις (04) συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους συνολικά ογδόντα οκτώ σάκους δίθυρων μαλακίων εκ των οποίων έντεκα (11) του είδους κυδώνι συνολικού βάρους διακοσίων ογδόντα τεσσάρων κιλών (284 kg), σαράντα έναν (41) σάκους του είδους τελλίνα συνολικού βάρους εννιακοσίων ενενήντα έξι κιλών (996 kg) υπολειπομένων διαστάσεων και τριάντα έξι (36) σάκους του είδους αχιβάδα συνολικού βάρους πεντακοσίων εβδομήντα δύο κιλών (572 kg) εκ των οποίων τα τριακόσια σαράντα εννέα κιλά (349) βρέθηκαν υπολειπομένων διαστάσεων.

Κατάσχεση ακατάλληλων οστράκων -4 συλλήψεις [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Κατάσχεση ακατάλληλων οστράκων -4 συλλήψεις [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν όλοι οι παραπάνω για λαθρεμπορία,κατοχή και μεταφόρτωση με σκοπό τη μεταφορά προς πώληση-εμπορία των ανωτέρω οστράκων, το σύνολο των οποίων ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και το μεγαλύτερο μέρος των οποίων υπολειπομένων διαστάσεων, καθώς και για απείθεια ενώ κατασχέθηκαν τα δύο (02) Ε.Ι.Χ. οχήματα, το σκάφος και η παραπάνω ποσότητα των οστράκων.

Κατάσχεση ακατάλληλων οστράκων -4 συλλήψεις [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Πηγή φωτογραφίας: hcg

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ όστρακα Αλεξανδρούπολη κατάσχεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ