Αγρια κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για τη συνέντευξη Αλεξιάδη στο iefimerida.gr -Τι υποστηρίζει το ΥΠΟΙΚ - iefimerida.gr

Αγρια κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για τη συνέντευξη Αλεξιάδη στο iefimerida.gr -Τι υποστηρίζει το ΥΠΟΙΚ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISIS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο υπουργείο Οικονομικών και τη ΝΔ, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο iefimerida.gr και τον Ιάσονα Πιπίνη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Ο αναπληρωτής υπουργός, έπειτα από την επίθεση της ΝΔ που τον κατηγόρησε ότι «παραδέχεται πως η κυβερνητική πολιτική της φοροεπιδρομής ενισχύει τη φοροδιαφυγή, αντί να την περιορίζει», δίνει τη δική του απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

Προκαλεί τουλάχιστον καλοκαιρινή θυμηδία η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησα στο iefimerida.gr, η οποία αποδεικνύει ότι… δεν διάβασαν τη συνέντευξη.

Αντιλαμβάνομαι πως η συγγραφή του κυβερνητικού τους προγράμματός, τους απασχολεί πάρα πολύ και τους αναγκάζει να εκδίδουν δελτία τύπου που βασίζονται σε σχόλια φιλικών τους ΜΜΕ και όχι στα πραγματικά δεδομένα.

Σχετικά με την αναφορά τους για ¨το πάρτι που συνεχίζουν οι φοροφυγάδες¨, τους καλώ να μας δείξουν, οποιαδήποτε περίοδο στη διακυβέρνησή τους, κατά την οποία να έγιναν περισσότεροι έλεγχοι ή περισσότερες δράσεις κατά της φοροδιαφυγής, από όσες έγιναν αυτή την περίοδο.

Καταλαβαίνω πλήρως το τι ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία στα όσα κάνει η Κυβέρνηση στον τομέα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου και της διαφθοράς. Το μόνο για το οποίο μπορώ να δεσμευθώ, είναι πως στο άμεσο μέλλον θα ενοχληθούν ακόμα περισσότερο.

ΝΔ: Με τις κυβερνητικές ευλογίες οι φοροφυγάδες συνεχίζουν το πάρτι
Νωρίτερα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η ΝΔ στην κυβέρνηση, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Τρύφων Αλεξιάδης. Συγκεκριμένα, η ΝΔ αναφέρει πως ο κ. Αλεξιάδης παραδέχεται πως «η κυβερνητική πολιτική της φοροεπιδρομής ενισχύει τη φοροδιαφυγή, αντί να την περιορίζει».

Η ανακοίνωση της ΝΔ
«Ο κ. Αλεξιάδης παραδέχεται ότι η κυβερνητική πολιτική της φοροεπιδρομής ενισχύει τη φοροδιαφυγή, αντί να την περιορίζει. Αυτή η δημόσια παραδοχή εξοργίζει τους συνεπείς φορολογούμενους πολίτες που εξοντώνονται καθημερινά.
Την ίδια στιγμή, οι φοροφυγάδες, με τις κυβερνητικές ευλογίες, συνεχίζουν το πάρτυ. Η αλλαγή του μείγματος πολιτικής με μείωση φόρων και δαπανών είναι αναγκαία προϋπόθεση για να περιοριστεί η φοροδιαφυγή και να αυξηθούν τα έσοδα με βιώσιμο και δίκαιο τρόπο.
Αυτήν την πολιτική δεσμεύεται να υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης συνέντευξη ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ