Ισπανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στη Σαραγόσα - iefimerida.gr

Ισπανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στη Σαραγόσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγο (11:00 τοπική ώρα) σε εμπορικό κέντρο στη Σαραγόσα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης, την επίθεση πραγματοποίησε ένας ένοπλος άντρας.

Όπως μεταδίδει η El Pais ο άντρας φέρεται να πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του η οποία εκείνη τη στιγμή ήταν με την ενήλικη κόρη της οι οποίες βρίσκονταν σ' ένα αυτοκίνητο,. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ένας μπάρμαν είπε στο Ρόιτερς πως άκουσε πυροβολισμούς έξω από το μπαρ και στη συνέχεια είδε έναν άνδρα με όπλο στο χέρι να κείτεται στο έδαφος. "Ακούσαμε επτά ή οκτώ πυροβολισμούς και μετά άκουσα ένα αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ταχύτητα", δήλωσε.

Ο ένοπλος διέφυγε και τα αίτια του επεισοδίου δεν είναι ακόμη γνωστά, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Efe, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές. Τραυματίας είναι ο ίδιος και η πρώην συζυγός του.

Η αστυνομία, με την οποία επικοινώνησε το πρακτορείο Ρόιτερς, δεν ήταν προς το παρόν σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ