«Aυτό που λέτε σεξουαλική παρενόχληση, εμείς το λέμε κοπλιμέντο» - iefimerida.gr

«Aυτό που λέτε σεξουαλική παρενόχληση, εμείς το λέμε κοπλιμέντο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν στο επερχόμενο Sundance Festival, είναι το About Face (Σχετικά με το Πρόσωπο) που αφηγείται τις προσωπικές ιστορίες και εξομολογήσεις των πιο διάσημων τοπ μόντελ των προηγούμενων δεκαετιών.
Από την Ιζαμπέλα Ροσελίνι μέχρι την Τζέρι Χολ, το About Face του Τίμοθι Γκρηνφιλντ- Σάντερς επιχειρεί να μας δώσει μια εικόνα για το τί συμβαίνει στις πραγματικές ζωές των πιο διάσημων μοντέλων του παρελθόντος. Η ιδέα για το ντοκιμαντέρ προέκυψε όταν ο Τίμοθι έκανε μια φωτογράφηση των πρώην τοπ μόντελ για το Vanity Fair και από τις συνομιλίες που είχε μαζί τους βρήκε πολύ ενδιαφέρουσες τις ζωές τους και το παρελθόν τους.
Βέβαια η εξομολόγηση που προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτή της Τσέχας Πολίνα Πορίτσκοβα η οποία περιγράφει ένα κόσμο μόδας – αμείλικτο με τις ανήλικες και τα νεαρά μοντέλα. Η 46χρονη Πολίνα ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά «αυτό που οι άλλοι αποκαλούν σεξουαλική παρενόχληση, εμείς το θεωρούσαμε κοπλιμέντο» και προσθέτει «όταν ένα 16χρονο κορίτσι αισθάνεται κολακευμένη γιατί κάποιος της δείχνει το πέος του, αυτό είναι αξιοσημείωτο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ