Επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ από την κόρη του Ρόναλντ Ρίγκαν [εικόνα] - iefimerida.gr

Επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ από την κόρη του Ρόναλντ Ρίγκαν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σχόλιό της στο Facebook, η Πάτι Ντέιβις, κόρη του Ρόναλντ Ρίγκαν επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ για το σχόλιό του περί της 2ης τροπολογίας του συντάγματος, η οποία κατοχυρώνει το δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοφορίας από τους απλούς πολίτες.

Με αφορμή την επίθεση που είχε δεχθεί ο Ρόναλντ Ρίγκαν το 1981 από τον Τζον Χίνκλεϊ, η Ντέιβις απευθύνθηκε στον Τραμπ, σχολιάζοντας καυστικά την λεκτική βία που χρησιμοποιεί στις περισσότερες από τις ομιλίες του.

Ο Ντόναλτ Τραμπ, σε προεκλογική ομιλία του στο Γουίλμινγκτον τις προηγούμενες μέρες, επιτέθηκε στην Δημοκρατική αντίπαλό του για τον Λευκό Οίκο Χίλαρι Κλίντον, λέγοντας πως σε περίπτωση που εκλεγεί θα διορίσει φιλελεύθερους στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ με στόχο να καταργήσει την 2η Τροπολογία, την τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος που κατοχυρώνει το δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοφορίας από τους απλούς πολίτες και στη συνέχεια κάλεσε τους υποστηρικτές του να δράσουν για να την εμποδίσουν.

Η Ντέιβις έγραψε στο Facebook

«Προς τον Ντόναλντ Τραμπ: Είμαι η κόρη ενός άνδρα, ο οποίος πυροβολήθηκε από κάποιον επηρεασμένο από μια ταινία, από κάποιον που πίστευε πως αν σκοτώσει τον Πρόεδρο, τότε θα τραβούσε την προσοχή του ηθοποιού από εκείνη την ταινία. Το τρομακτικό σχόλιό σας για κατάργηση της 2ης τροπολογίας του συντάγματος, ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ακούστηκε σε ανθρώπους λογικούς και αξιοπρεπείς, οι οποίοι ανατριχιάζουν στην αγάπη σας για τη λεκτική βία. Ακούστηκε και από τους υποστηρικτές σας, πολλοί από τους οποίους χαιρέκακα και θυμωμένα φωνάζουν “Κλειδώστε τη” στα συλλαλητήριά σας. Ακούστηκε και σε αυτόν που κάθεται μόνος του σε ένα δωμάτιο, κλειδωμένος στις δικές του φαντασιώσεις, ο οποίος βλέπει την αχαλίνωτη βία ως το μοναδικό τρόπο να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο και απλά ψάχνει για ιδέες. Ναι κύριε Τραμπ, οι λέξεις έχουν σημασία. Αλλά μετά ξέρεις ότι αυτή η σημασία τους, κάνει όλα αυτά ακόμη πιο τρομακτικά».

Επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ από την κόρη του Ρόναλντ Ρίγκαν [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ