Καμία ανησυχία στον Παναθηναϊκό για την παραγγελία δέσμευσης της περιουσίας του Αλαφούζου - iefimerida.gr

Καμία ανησυχία στον Παναθηναϊκό για την παραγγελία δέσμευσης της περιουσίας του Αλαφούζου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση για την παραγγελία δέσμευσης της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, όπως τονίζουν από την ΠΑΕ.

Κύκλοι της πράσινης ΠΑΕ διαβεβαιώνουν πως η παραγγελία δέσμευσης της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου δεν θα δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στη λειτουργία του Παναθηναϊκού.

Η είδηση προκάλεσε ανησυχία στους φίλους τους τριφυλλιού, ωστόσο συνεργάτες του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ ανέφεραν πως η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν οδηγεί σε εμπόδια, όπως το «πάγωμα» των τραπεζικών λογαριασμών του Γιάννη Αλαφούζου και θα συνεχίσει να έχει τη δυνατότητα διακίνησης κεφαλαίων εφόσον δικαιολογεί την κατεύθυνσή τους.

Ακόμη κι αν η συγκεκριμένη υπόθεση πάρει χρόνο για να διευθετηθεί, υπάρχουν νομικές δυνατότητες μερικής ή ολικής απεγκλώβισης από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ