Ο τρελός χορός του Ραχίμοφ - Ετσι γιόρτασε το παγκόσμιο ρεκόρ ο Καζάκος [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο τρελός χορός του Ραχίμοφ - Ετσι γιόρτασε το παγκόσμιο ρεκόρ ο Καζάκος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νιγιάτ Ραχίμοφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην αρση βαρών στην κατηγορία των 77 κιλών σηκώνοντας συνολικά 379 κιλά και το πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Καζάκος αθλητής σήκωσε 214 κιλά στο ζετέ καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε από το 2006 ο Ρώσος Ολεγκ Περεπετσένοφ με 210 κιλά. Ο Ραχίμοφ αναγκάστηκε να βάλει στην μπάλα 214 κιλά αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος να κερδίσει τον Κινέζο Σιαοτζούν Λίου, ο οποίος είχε το ίδιο σύνολο αλλά ήταν ελαφρύτερος κατά 650 γραμμάρια.

Ο Λίου είχε νωρίτερα καταρρίψει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στο αρασέ με 177 κιλά (παλιό δικό του με 176 από το 2013), όμως η απίστευτη προσπάθεια του Ραχίμοφ στο ζετέ δεν του επέτρεψε να διατηρήσει τον τίτλο του.

Μετά την εντυπωσιακή μονομαχία όμως, ήρθε και ο τρελός χορός του αθλητή από το Καζακστάν μαζί με τον προπονητή του, ο οποίος κάνει φυσικά το γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ