Beach Volley: Το σερβίς που τρελαίνει τους αντιπάλους - Ο Ιταλός Mr Skyball [βίντεο] - iefimerida.gr

Beach Volley: Το σερβίς που τρελαίνει τους αντιπάλους - Ο Ιταλός Mr Skyball [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παράσταση έχει κλέψει μέχρι στιγμής στο τουρνουά beach volley των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Αντριαν Καραμπούλα, ο Ιταλός παίκτης με το πιο «τρελό» σερβίς που έχει εμφανιστεί ποτέ στην ιστορία των αγώνων.

Αν και αποδοτικό μέχρι στιγμής, κανείς άλλος παίκτης που λαμβάνει μέρος στο τουρνουά δεν το έχει δοκιμάσει. Το «Skyball», όπως ονομάζεται είναι σύμφωνα με τον Καραμπούλα, ένας τρόπος έκφρασης μέσα στον αγωνιστικό χώρο για τον ίδιο αλλά και επίσης ένας τρόπος να δυσκολέψει τους αντιπάλους του.

«Το Skyball με βοηθάει να βγάζω τους αντιπάλους μου εκτός ρυθμού. Είναι μέρος του παιχνιδιού μου, είναι διαφορετικό και οι αντίπαλοί μου δεν προπονούνται στην αντιμετώπισή του. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να δώσω ύψος στην μπάλα. Η κίνηση με το σώμα μου βγαίνει φυσιολογικά, οπότε για μένα είναι κάτι νορμάλ», ανέφερε στις δηλώσεις του στν Wall Street Journal, ο Ιταλός παίκτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ