Σοκάρουν οι εικόνες από το εσωτερικό του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκάρουν οι εικόνες από το εσωτερικό του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης όταν έχασε τη ζωή του κατέγραψε κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού STAR.

Είναι η πρώτη φορά πέντε μήνες μετά το τροχαίο που κάμερα κατεφέρνει να καταγράψει το εσωτερικό του οχήματος. Στο βίντεο καταγράφεται το πως οι μπάρες κυριολεκτικά έσκισαν το αυτοκίνητο και κατάφεραν να διεισδύσουν στο εσωτερικό του, ενώ η μία από αυτές εξήλθε από τη πίσω πλευρά.

Οπως θα δείτε στο όχημα υπάρχει ένα βιβλίο το οποίο είναι η αυτοβιογραφία του μεγάλου τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη, κομποσκοίνια και εικονίσματα αλλά και ένα ζευγάρι παπούτσια που εικάζεται ότι ανήκουν σε μια από τις συνεπιβάτιδες της μοιραίας διαδρομής . Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν CD με τα τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Πηγή βίντεο: Newpost

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παντελιδης τζιπ εσωτερικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ