Σπουδαίος Καρμέλο Αντονι – Πέρασε στην 1η θέση των σκόρερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες - iefimerida.gr

Σπουδαίος Καρμέλο Αντονι – Πέρασε στην 1η θέση των σκόρερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πάνθεον της ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων πέρασε ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος πανηγύρισε το τρομερό ρεκόρ του με μια σπουδαία νίκη για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών απέναντι στην Αυστραλία.

Στο πρώτο σοβαρό εμπόδιο που βρήκε απέναντί της η εθνική ομάδα των Η.Π.Α. δυσκολεύτηκε και κινδύνευσε ακόμη και με ήττα.

Η Αυστραλία ήταν εξαιρετική τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση ωστόσο λύγισε στα τελευταία λεπτά με τους Αμερικανούς να φτάνουν στη νίκη με σκορ 98-88.

Ο Καρμέλο Άντονι σημείωσε 31 πόντους και με το τρίποντο που πέτυχε 1:11” πριν το τέλος, ξεπέρασε τον Λεμπρον Τζέιμς και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Αμερικάνων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Καλύτερος παίκτης των Αυστραλών ο Μιλς με 30 πόντους ενώ καθοριστικοί ήταν και οι Μπόγκουτ, Αντερσεν με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα:29-29,49-54,70-67, 98-88



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ